online communicatie

Sociale media zijn er voor iedereen maar jouw kanalen onderhouden vergt tijd en kennis. Dankzij mijn professionele ervaring en passie voor het internet, ken ik alle hoekjes en kantjes ervan. Ik kan dus merken en klanten helpen om de juiste content en copy te voorzien én die richting het juiste publiek te sturen. Op welke kanalen ben je best aanwezig, hoe spreek je de taal van je potentiële klant en hoe zorg je ervoor dat jouw business online zichtbaar(der) wordt? Ik geef antwoorden op die vragen en begeleid jouw onderneming in het online avontuur. 

Ook influencer marketing is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het marketinglandschap. ‘t Is niet alleen weggelegd voor grote merken, maar kan ook op lokaal niveau heel relevant zijn voor jouw bedrijf, product of service. Dankzij mijn netwerk in de Belgische scène van creators, kan ik ook hier een voorstel op maat van jouw noden uitwerken.


Op zoek naar iemand die wervende teksten schrijft voor jouw website of persbericht en/of iemand die op regelmatige basis nieuwsbrieven voor jouw onderneming uitstuurt? Ook daarbij kan ik helpen en/of je op weg zetten voor een toekomst waarin je dit misschien liefst zelf in handen neemt. Want een ondernemer die zelf zijn online communicatie onderhoudt heeft een krachtige tool in handen om zijn business uit te bouwen. Via coachings, 1 op 1 gesprekken en een handleiding op jouw maat, maak ik online communicatie behapbaar en geef ik je de handvatten om die zelf te beheren én onderhouden.

Referenties:

CEVAC: Centrum Voor Vaccinologie UZ GENT


In tijden van crisis en vaccinatietwijfel is heldere, duidelijke communicatie belangrijk. Ik voorzie het Centrum voor Vaccinologie van UZ Gent van verzorgde content op hun online kanalen (Facebook, Instagram & LinkedIn) en roep potentiële deelnemers op om zich in te schrijven op lopende wetenschappelijke studies. Desgewenst zorg ik ook voor gesponsorde advertenties om de inschrijvingen een duwtje in de rug te geven.

Schermafbeelding 2021-05-03 om 20.50.06
137030668_3997230870307490_2344166498839775141_o
cevac

Sony Music Belgium:
Influencer Campagne P!nk


Om het nieuwe album, met de bijhorende single 'Cover Me In Sunshine', te promoten, deed Sony Music beroep op een aantal family influencers in Vlaanderen en Wallonië. Ik contacteerde ze, waarna zij thuis een box opgestuurd kregen waarmee ze video content konden maken. Het resultaat was een aantal Reels die volledig in het thema van de song en de videoclip pasten.


Gent Festival Van Vlaanderen


Gent Festival van Vlaanderen is een festival met een specifieke doelgroep. Om hen beter van dienst te kunnen zijn op sociale media, zorgde ik ervoor dat hun communicatie op Facebook en Instagram gestroomlijnd(er) verliep (in samenwerking met de interne social media manager) en zette ik een aantal gerichte gesponsorde berichten op. Ik gaf ook een social media masterclass met do's en dont's voor het personeel.

Schermafbeelding 2021-10-25 om 22.58.03
Schermafbeelding 2021-10-25 om 22.57.51
Near Grid NL
NearGrid ENG
2
5

Near Grid Solutions: Copywriting en opmaak brochures


Near Grid Solutions voorziet propere, geluids- en geurvrije energievoorzienings oplossingen, als alternatief voor luide en ongezonde dieselgeneratoren.
ByLando hielp Near Grid bij de copy en opmaak van brochures voor beurzen in Kortrijk en München. Daarnaast zorgden we voor een lichte opfrissing van de website met nieuwe foto's en een aanpassing van de copy.

Route 9000: Nasty Mondays & HO Gent


Om extra röring te veroorzaken rond het jaarlijkse studentenfeest Route9000, schakelde NastyMondays mijn social media skills in. Ik zorgde dat de pagina gevuld was met de posts die door een extern bureau gedesignd waren en zette gesponsorde berichten in op Instagram en Facebook om deze specifieke doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

loko1
DJ LICIOUS EVENT BANNER (Instagram-bericht)
loko4
loko2
loko3

Zomerbar LOKO


In onze hometown Lokeren, streek in de zomer van 2021 Zomerbar LOKO neer, op het terrein achter de legendarische discotheek Cherry Moon (tegenwoordig gekend onder de naam Radar). Om de lokale verankering te verzekeren, zocht de organisatie naar een partij die de taal van de Lokeraars sprak om volk te lokken naar het grootste terras van de stad. Elke week lieten we de nieuwtjes los op het doelpubliek via Instagram en Facebook en daarnaast zorgde Lander voor de lokale muziekprogrammatie.